Tervetuloa Kooveen taitoluistelujaoston luistelukouluun!

Luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelun lisäksi liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä, piruetteja ja muuta kivaa! Tavoitteena on luoda vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla.

Kaikki luistelukoulumme soveltuvat tytöille ja pojille, mutta valikoimastamme löytyy myös pojille suunnattu oma luistelukoulu.

Suoritamme luistelukoulun aikana Suomen taitoluisteluliiton Tähtidiplomin, josta valitsemme lapsikohtaisesti sopivimman taitotason (tasot 1-8). Kauden päätteeksi kaikki luistelukoululaisemme esiintyvät jaostomme luistelunäytöksessä. Suorat Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin ryhmän sivulta. Sivun alareunassa linkki Kooveen ilmoittautumisjärjestelmään, Tarmoon.

 

Luistelukoulumaksut kaudella 2016-2017
 
Kevätkauden hinta on 99 € + stll-lisenssi 15 €,  yhteensä 114 €.
 
Hakametsä ja Hervanta: 15.1. - 26.3.2017
Tesoma: 10.1. - 21.3.2017
Sentteri: 11.1. - 22.3.2017 (luistelukoulut), 14.1.-25.3.2017 (viikarit eli poikien oma lk-ryhmä)
 
HUOM! Luistelukoululaisille järjestetään teemaluistelu viikolla 9 eli koulujen syyslomaviikolla.
 
Luistelukoululaisten kausimaksuun sisältyy Suomen taitoluisteluliiton luistelukoululisenssi (alle 15 v.) Lisenssiin sisältyy Taitoluistelu-lehti ja se postitetaan suoraan luistelijan kotiosoitteeseen.
  • Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen taitoluistelujaoston ryhmistä (luistelukoulussa, taito- tai kilparyhmässä)
  • Yksi tutustumiskerta ennen maksun suorittamista on mahdollinen
Ilmoittautumiset
Käytämme ilmoittautumiseen Tarmo -ilmoittautumisjärjestelmää, joka on käytössä muissakin Kooveen lasten liikunnan ryhmissä. Suorat Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin ryhmän sivulta.
Pääset ilmoittautumaan myös Tarmo -ilmoittautumisjärjestelmän aloitussivun ryhmähakua käyttäen. Voi siirtyä ILMOITTAUTUMAAN TÄSTÄ
Vinkki ilmoittautumisjärjestelmän käyttöön:
  • valitse lajiksi: Taitoluistelu, luistelukoulut -> Hae ryhmätAamulehden Koovee liite.
Lue lisää...