Tervetuloa Kooveen taitoluistelujaoston luistelukouluun!

Luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelun lisäksi liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä, piruetteja ja muuta kivaa! Tavoitteena on luoda vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla.

Kaikki luistelukoulumme soveltuvat tytöille ja pojille, mutta valikoimastamme löytyy myös pojille suunnattu oma luistelukoulu sekä uutuutena rytmitellen liikkujaksi -kokonaisuus, joka sisältää luistelun lisäksi musisointia ja musiikkiliikuntaa.

Suoritamme luistelukoulun aikana Suomen taitoluisteluliiton Tähtidiplomin, josta valitsemme lapsikohtaisesti sopivimman taitotason (tasot 1-8). Kauden päätteeksi kaikki luistelukoululaisemme esiintyvät jaostomme luistelunäytöksessä. Suorat Ilmoittautumislinkit löytyvät kunkin ryhmän sivulta. Sivun alareunassa linkki Kooveen ilmoittautumisjärjestelmään, Tarmoon.

 

Luistelukoulumaksut kaudella 2017-2018
 
Loppu syyskausi ja kevätkausi sisältäen vakuutuksen ja lisenssin:
- Luistelukoulu 170€
- Lapsi & Aikuinen 170€
- Rytmitellen liikkujaksi 200€ 
 
 
Ryhmät
  
Hakametsä ja Hervanta: 3.9. - 10.12.2017
Tesoma: 5.9. - 12.12.2017
Sentteri: 30.8. - 13.12.2017 (luistelukoulut), 2.9.-9.12.2017 (viikarit eli poikien oma ryhmä)
 
Rytmitellen liikkujaksi -ryhmät: 24.8.-7.12.2017
 
 
HUOM! Luistelukoululaisille järjestetään teemaluistelu viikolla 42 eli koulujen syyslomaviikolla.
 
Luistelukoululaisten kausimaksuun sisältyy Suomen taitoluisteluliiton luistelukoululisenssi (alle 15 v.) Lisenssiin sisältyy Taitoluistelu-lehti ja se postitetaan suoraan luistelijan kotiosoitteeseen.
  • Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen taitoluistelujaoston ryhmistä (luistelukoulussa, taito- tai kilparyhmässä)
  • Yksi tutustumiskerta ennen maksun suorittamista on mahdollinen

 

Ilmoittautuminen

Käytämme ilmoittautumiseen myClub -ilmoittautumisjärjestelmää, joka on käytössä muissakin Kooveen lasten liikunnan ryhmissä. Linkit ryhmien ilmoittautumiseen on alla:
 
 

Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...