Joulunäytös 2018 ohje luistelukouluperheille

Joulunäytöksemme kulkee tänä vuonna nimellä Joulukalenteri ja luistelukoululaisemme
pääsevät esiintymään ensimmäisenä. Näytös on maanantaina 10.12. klo 18.00 Tampereen jäähallissa (Keltinkatu 2). Luistelukoululaisten on hyvä saapua paikalle viimeistään klo 17.30, jolloin järjesteään luistelukoulujen kenraali. Näytös kestää 1,5 tuntia sisältäen väliajan.
 
PUVUSTUS
Lapsi & aikuinen -ryhmän luistelijat ovat näytöksessä lumihiutaleita. Lapsille kotoa päälle jotain valkoista/vaaleaa sekä ylä- että alaosaan. Kypärän päälle voi yrittää virittää jotain valkoista esim. pipon (jos kypärä ei ole valkoinen). Lapsille tulee seuran puolesta valkoinen lumihiutaleliivi, joka jaetaan ennen esitystä ja palautetaan esityksen jälkeen. Aikuiset pukevat päälleen valkoisen/vaalean yläosan ja mustan alaosan.
 
Kaikki muut luistelukoululaiset esittävät metsän eläimiä, joten toivomme teiltä kotoa lapsellenne oman metsäneläinasun (esimerkiksi. pupu, orava, kettu tai hiiri). Saatte olla luovia asun kehittämisessä. Kunhan siinä pystyy luistelemaan :) Voitte myös halutessanne maalata lapsellenne asianmukaisen kasvomaalauksen.
 
KENRAALIHARJOITUKSET
3.-9.12. viikolla järjestetään kaksi luistelukoulukertaa, jotka toimivat samalla joulunäytöksen harjoituksina. Olette halutessanne tervetulleita molemmille vuoroille. Muita luistelukouluvuoroja ei tällä viikolla järjestetä.
- Keskiviikko 5.12. 17.45-18.30 Sentteri 3 Santaharjuntie 40
- Sunnuntai 9.12. 16.00-16.45 Hakametsä 3 Keltinkatu 2
 
MAINONTA
Näytöksemme ovat hienoja tapahtumia ja tärkeitä myös seuran varainhankinnan näkökulmasta. Ottakaa perheet mukaan ja kutsukaa ystävät, tuttavat, isovanhemmat ja muut kannustusjoukot mukaan. Esiintyminen on lapselle varmasti ikimuistoinen kokemus! Arvostaisimme, jos jaatte näytöksen Facebook sivua https://www.facebook.com/events/364810107661011
 
LIPUT
Näytöksessä luistelevat lapset ja Lapsi & aikuinen -ryhmän vanhempi pääsevät ilmaiseksi sisään. Muille perheenjäsenille täytyy ostaa liput. Koppiemot (kts. kuvaus alla) eivät tarvitse lippua.
Lippujen hinnat ovat:
- Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi
- 4-14-vuotiaat 5€
- 15-vuotiaat ja yli 15€
 
Lippuja joulunäytökseen voi ostaa Seat4Me -palvelussa osoitteessa https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee-taitoluistelu/joulukalenteri-2018 Lippuja myydään myös ovella, mutta sisäänkäynnin nopeuttamiseksi toivomme, että liput ostetaan netistä ennakkoon. Laittakaa siis linkkiä jakoon sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Palveluun ei tarvitse rekisteröityä ostaakseen lipun.
 
KOPPIEMOT
Tarvitsemme jokaisesta ryhmästä vähintään kaksi vanhempaa huolehtimaan ryhmän lapsista ennen näytöstä sekä ensimmäisen puoliajan ajan. Näiden vanhempien ei tarvitse maksaa lippua näytökseen. Lapsi & aikuinen -ryhmän vanhempi ei myöskään tarvitse lippua siirtyessään katsomoon toiselle puoliajalle. Ilmoittautumiset pikaisesti osoitteeseen katri.ylijoki[at]gmail.com
 
NÄYTÖSPÄIVÄNÄ
Koppiemot saapuvat hallille 45 min ennen näytöksen alkua hallin itäpuolella olevaa luiskaa pitkin ulkokautta. Koppiemoilla varustuksena huomioliivi. Mikäli teillä on oma huomioliivi, ottakaa se ystävällisesti mukaan.
 
Luistelukoulut esiintyvät ensimmäisenä. Luistelijat saapuvat hallille 30 min ennen näytöksen alkua itäpuolella olevaa luiskaa pitkin ulkokautta näytösvaatteet päällä ja luistimet kassissa. Vanhemmat saattavat lapsen jäähallin pukuhuonekäytävälle tuttujen luistelukouluohjaajien ja koppiemojen valvontaan. Ohjelmanumeron jälkeen lapset viedään C-päädyn katsomoon katsomaan ensimmäinen puoliaika loppuun. Vanhemmat hakevat lapsensa C-päädyn katsomosta väliajan alettua. 
 
Yleisön kulku halliin on BC-sisäänkäynnistä, jonka vieressä on lipunmyynti. 
 
OSALLISTUMINEN
Pyytäisimme teitä ilmoittamaan osallistuuko lapsenne näytökseen klikkaamalla ‘Osallistun’ tai ‘En osallistu’ MyClubissa Joulukalenteri-tapahtumaan: https://koovee.myclub.fi/flow/events/1176616 Osaamme näin varautua ja suunnitella kaiken valmiiksi näytöstä varten. Kiitos.
 
Terveisin, 
 
Näytöstyöryhmä 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...