Kevätnäytös 2019 ohje luistelukouluperheille

Kevätnäytöksemme kulkee tänä vuonna nimellä 'Maija Poppanen palaa Hakametsään'. Näytös on keskiviikkona 20.3. klo 18.00 Tampereen jäähallissa (Keltinkatu 2). Luistelukoulut esiintyvät ensimmäisen puoliajajan puolivälissä. Luistelukoululaiset saapuvat paikalle klo 17.15. Näytös kestää 1,5 tuntia sisältäen väliajan.
 
PUVUSTUS
Kaikki luistelukoululaiset (ja Lapsi & aikuinen ryhmän vanhemmat) pukevat ylleen valkoisen paidan/takin ja valkoiset housut. Halutessaan voi laittaa päälle myös valkoiset sormikkaat. Kypärä päällystetään valkoisella esim. suihkumyssyllä tai kankaalla. Asuun kiinnitetään jäähallilla valkoisia ilmapalloja. Näytöstyöryhmä hankkii ilmapallot ja organisoi kiinnityksen.
 
MAINONTA
Näytöksemme ovat hienoja tapahtumia ja tärkeitä myös seuran varainhankinnan näkökulmasta. Ottakaa perheet mukaan ja kutsukaa ystävät, tuttavat, isovanhemmat ja muut kannustusjoukot mukaan. Esiintyminen on lapselle varmasti ikimuistoinen kokemus! Arvostaisimme, jos jaatte näytöksen Facebook sivua https://www.facebook.com/events/2053354341368258/
 
Näytökseen painetaan värillinen käsiohjelma, johon myymme mainoksia. Mikäli teillä on halukkuutta osallistua yhteistyökumppaneiden hankintaan, olkaa yhteydessä tom[ät]hannelius.fi.
 
LIPUT
Näytöksessä luistelevat lapset ja Lapsi & aikuinen -ryhmän vanhempi pääsevät ilmaiseksi sisään. Muille perheenjäsenille täytyy ostaa liput. Koppiemot (kts. kuvaus alla) eivät tarvitse lippua.
Lippujen hinnat ovat:
- Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi
- 4-14-vuotiaat 5€
- 15-vuotiaat ja yli 15€
 
Lippuja näytökseen voi ostaa Seat4Me -palvelussa osoitteessa https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee-taitoluistelu/maija-poppanen-palaa-hakametsaan-2019 Lippuja myydään myös ovella, mutta sisäänkäynnin nopeuttamiseksi toivomme, että liput ostetaan netistä ennakkoon. Laittakaa siis linkkiä jakoon sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Palveluun ei tarvitse rekisteröityä ostaakseen lipun.
 
KENRAALI
Luistelukoulujen kenraaliharjoitus järjestetään torstaina 14.3. Haka3 jäähallissa klo 18.00-18.30.
 
KOPPIEMOT
Tarvitsemme jokaisesta ryhmästä vähintään kaksi vanhempaa huolehtimaan ryhmän lapsista ennen näytöstä sekä ensimmäisen puoliajan ajan. Näiden vanhempien ei tarvitse maksaa lippua näytökseen. Lapsi & aikuinen -ryhmän vanhempi ei myöskään tarvitse lippua siirtyessään katsomoon toiselle puoliajalle. Ilmoittautumiset pikaisesti osoitteeseen katri.ylijoki[ät]gmail.com
 
NÄYTÖSPÄIVÄNÄ
Koppiemot saapuvat hallille tuntia ennen näytöksen alkua hallin itäpuolella olevaa luiskaa pitkin ulkokautta. Koppiemoilla varustuksena huomioliivi. Mikäli teillä on oma huomioliivi, ottakaa se ystävällisesti mukaan.
 
Luistelukoulut esiintyvät ensimmäisen puoliajan puolivälissä. Luistelijat saapuvat hallille 17.15 itäpuolella olevaa luiskaa pitkin ulkokautta näytösvaatteet päällä ja luistimet kassissa. Vanhemmat saattavat lapsen jäähallin pukuhuonekäytävälle tuttujen luistelukouluohjaajien ja koppiemojen valvontaan.
 
Klo 17.30 on luistelukoulun kenraaliharjoitus, jonka jälkeen on ilmapallojen kiinnitys. Luistelukoululaiset odottavat omaa esitysvuoroaan heille varatuilla paikoilla koppiemojen ja ohjaajien kanssa.
 
Ohjelmanumeron jälkeen lapset viedään C-päädyn katsomoon katsomaan ensimmäinen puoliaika loppuun. Vanhemmat hakevat lapsensa C-päädyn katsomosta väliajan alettua. 
 
Yleisön kulku halliin on BC-sisäänkäynnistä, jonka vieressä on lipunmyynti. 
 
OSALLISTUMINEN
Pyytäisimme teitä ilmoittamaan osallistuuko lapsenne näytökseen klikkaamalla ‘Osallistun’ tai ‘En osallistu’ MyClubissa: https://koovee.myclub.fi/flow/events/1308397 Osaamme näin varautua ja suunnitella kaiken valmiiksi näytöstä varten. Kiitos.
 
Terveisin, 
 
Näytöstyöryhmä 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...