Luistelumuskari keväällä 2018

Luistelumuskaria tarjotaan kaikille Kooveen taitoluistelijoiden alle kouluikäisille luistelukoululaisille ja Temppuillen taitavaksi -ryhmän luistelijoille. Ryhmä kokoontuu kevään aikana 10 kertaa ja kevään hinta on edellä mainituille ryhmäläisille 30e!
 
Luistelumuskari yhdistää luisteluharrastukseen tanssisalissa tapahtuvaa musiikkiliikuntaa, musisointia ja laulua. Tarjoamme ryhmän  2-3 -vuotiaille lapsille vanhempineen sekä 4-6 -vuotiaille lapsille. Myös perheen pienimmät sisarukset (vauvat ja taaperoikäiset) ovat tervetulleita vanhemman ja ilmoittautuneen luistelijan mukana 2-3 -vuotiaiden ryhmään. 4-6 -vuotiaiden vanhemmat voivat tarpeen mukaan osallistua musiikkiliikuntaopetukseen.
 
Toiminnan tavoitteena on nuorempien lasten ryhmässä taitoluistelun alkeiden oppimisen lisäksi tarjota perheille yhteisiä hetkiä musiikin parissa, liikunnallista yhdessäoloa, aikuisen läsnäoloa ja vuorovaikutusta lapsen kanssa. Vanhempien lasten ryhmässä toiminnan tavoitteena on niin ikään taitoluistelun alkeiden oppiminen ja lisäksi vahvistaa lapsen luontaista musikaalisuutta sekä tukea liikuntataitojen ja luovan ilmaisun kehittymistä musisoinnin kautta. Monipuolinen musiikkiliikunta tarjoaa hyvän pohjan myös luistelutaitojen oppimiselle. Musiikin ja musiikkiliikunnan opettamisesta vastaa niihin erikoistunut luokanopettaja Roosa Yli-Pietilä.
 
Luistelumuskari järjestetään Hervannan vapaa-aikakeskuksen isossa balettisalissa torstaisin 4-6 -vuotiaiden kanssa klo 17.00-17.45 sekä 2-3 -vuotiaiden kanssa klo 17.45-18.25.
 
Ryhmän osanottajat ilmoittautuvat lisäksi haluamaansa luistelukouluryhmään tai Temppuillen taitavaksi -ryhmään.

Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...