Näillä sivuilla esittelemme tarjolla olevat harraste- ja kilparyhmät. Alta löytyy myös ryhmien ilmoittautumislinkit. Mikäli tarvitset ryhmän valitsemisessa apua, voit aina kääntyä valmennuksemme puoleen niin autamme sinua valitsemaan sopivan ryhmän.

 

Yksinluistelijat on jaettuna kilparyhmiin (SM-polku ja Kansallinen polku), harrastekilparyhmiin (H1-3), alkeiskilparyhmiin (Tintit) sekä lasten-, nuorten- ja aikuisten ryhmiin. (TT, Oilers, Flip).

Kooveen luistelijapolut ja niissä eteneminen löytyvät pdf dokumentista täältä
Kooveen luistelijoiden ja vanhempien keskenään sopimat pelisäännöt löytyvät tästä  

KILPARYHMÄT 

SM-polku:
SM-sj ja SM-n SM-sarjat sekä kolmoishyppyvalmuiden omaavat luistelijat
D Debytantit
aS A-silmut
 
Kansallinen polku:
J Juniorit
N Noviisit
bS B-silmut
M Minit
 

HARRASTEKILPARYHMÄT

Aluepolku:
H1 Aluesarjat
 
Taitajat:
H2 Harrastekilpa-Axelit
H3 Harrastekilpa-Lutzit
 

ALKEISKILPARYHMÄ

Timantit (Tintit)
 

HARRASTERYHMÄT

TT - Temppuillen taitavaksi (alle kouluikäiset)
O - Oilers (7-9 -vuotiaat)
F - ryhmä (10-15 -vuotiaat)
 
Luistelukoulut
 
Pienryhmillä on pyritty siihen, että jokaiselle löytyy paremmin taito- ja ikätasoaan vastaava ryhmä. Koska ryhmät ovat osaksi hyvinkin pieniä, ne eivät harjoittele jäällä yksinään, vaan valmentaja katsoo harjoitusvuorolistaan valmennuksen kannalta sopivan yhdistelmän.
 
Luistelijoiden siirtyminen ryhmästä toiseen tapahtuu valmentajien päätöksellä, kun luistelija on saavuttanut riittävät taidot.
Vuosivalmennussuunnitelmat ovat pääsääntöisesti ryhmäkohtaisia. Peruskuntokausi, kilpailuihin valmistava kausi, kilpailukausi, siirtymäkaudet ja lomat määräytyvät jään saatavuuden ja muiden olosuhteiden mukaan sekä pisimmällä olevien luistelijoiden tarpeiden mukaan.  
 

Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...