Temppuillen taitavaksi (TT)

 
Temppuillen taitavaksi on alle kouluikäisille lapsille suunnattu monipuolinen liikuntakokonaisuus, joka tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen. Jääharjoituksia on kaksi tai kolme kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti. Luistelun ohessa lapsilla on monipuolisia oheisharjoituksia.
 
Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää fyysisiä ja liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista ja toisten huomioon ottamista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpaurheilu-uraan.
 
Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua.
 
Muiden lajien harjoittelu on mukana viikoittain lajioheisharjoituksissa (mm. yleisurheilun juoksut ja loikat, voimistelun kuperkeikat ja kärrynpyörät sekä erilaiset pallopelit nivoutuvat osaksi viikoittaista kokonaisuutta). Oheisharjoitusten lisäksi järjestetään erillisiä lajiharjoituspaketteja, joissa apuna käytetään ko. lajien asiantuntijoita. Yhteistyöstä tehdään esimerkiksi yleisurheilun, palloilulajien, voimistelun, uinnin ja hiihdon kanssa.
 
Jää- ja oheisharjoitukset lajikokeiluineen sisältyvät kausimaksuun.
 
Alustava harjoitusaikataulu syksy 2018:
  • Maanantaisin Hervanta 16.50-17.40 ja oheiset / Kauppi Sports Center
  • Perjantaisin (3 kertaa viikossa harjoittelevat) Sentteri 16.45-17.30
  • Lauantaisin Hervanta 9.30-10.15 ja oheiset Kanjonin koululla klo 10.35-11.20

Pienet muutokset harjoitusohjelmaan ovat mahdollisia. Seuraa siis viikottaista harjoitusvuorolistaa Harjoitusajat -sivulla.

Temppuillen taitavaksi 2 x viikossa syksy 2018 345€. Kuukausimaksu on mahdollinen 69€/kk. Ilmoittaudu tästä.

Temppuillen taitavaksi 3 x viikossa syksy 2018 497,5€. Kuukausimaksu on mahdollinen 99,50€/kk. Ilmoittaudu tästä.

HUOM! Ilmoittauduttuasi TT-ryhmään, lähetä sähköpostilla ryhmäyhdyshenkilöllesi vielä tiedoksi: Lapsen nimi, TT2/TT3-tieto sekä osoite ja puhelinnumero. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi infopaketin ryhmän toiminnasta.

 

       


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...