Temppuillen taitavaksi (TT)

 
Temppuillen taitavaksi on alle kouluikäisille lapsille suunnattu monipuolinen liikuntakokonaisuus, joka tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen. Jääharjoituksia on kaksi tai kolme kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti. Luistelun ohessa lapsilla on monipuolisia oheisharjoituksia.
 
Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää fyysisiä ja liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista ja toisten huomioon ottamista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpaurheilu-uraan.
 
Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua.
 
Muiden lajien harjoittelu on mukana viikoittain lajioheisharjoituksissa (mm. yleisurheilun juoksut ja loikat, voimistelun kuperkeikat ja kärrynpyörät sekä erilaiset pallopelit nivoutuvat osaksi viikoittaista kokonaisuutta). Oheisharjoitusten lisäksi järjestetään erillisiä lajiharjoituspaketteja, joissa apuna käytetään ko. lajien asiantuntijoita. Yhteistyöstä tehdään esimerkiksi yleisurheilun, palloilulajien, voimistelun, uinnin ja hiihdon kanssa.
 
Jää- ja oheisharjoitukset lajikokeiluineen sisältyvät kausimaksuun.
 
Ilmoittautumaan toukokuulle 2018 TT2 -ryhmään pääset TÄSTÄ
Ilmoittautumaan toukokuulle 2018 TT3 -ryhmään pääset TÄSTÄ
 
Toukokuun maksut ovat seuraavat: 2 krt viikossa/ 65 € ja 3 krt viikossa/ 90 €.
 
Kevään harjoitukset pyrkivät noudattelemaan alla olevaa runkoa kevätnäytöksen jälkeen. Muutoksia aikatauluihin saattavat aiheuttaa juhlapyhät, jääkiekkopelit ja -turnaukset, taitoluistelijoiden testit ja muut jäähalleissa järjestettävät tapahtumat. Nettisivuillemme päivitettäviä harjoitusaikoja tulee seurata viikoittain osoitteessa http://taitoluistelu.koovee.fi/pages/harjoitusajat.PHP 
 
 
KESKIVIIKKO
  JÄÄ Hervanta 17.40-18.25    
 
TORSTAI
  UINTI Kaleva (5.4.-24.5.) 16.00-16.30 (erillinen ryhmäjako)
 
PERJANTAI (3x)
  JÄÄ Hervanta 17.30-18.15
  LOH Hervanta joko ennen tai jälkeen jään   
 
SUNNUNTAI
  JÄÄ+LOH Hervanta 9.00-16.00 välillä (harjoitukset peräkkäin)
 
HUOM! Ilmoittauduttuasi TT-ryhmään, lähetä sähköpostilla ryhmäyhdyshenkilöllesi vielä tiedoksi: Lapsen nimi, TT2/TT3-tieto sekä osoite ja puhelinnumero. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi infopaketin ryhmän toiminnasta.
 

       


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...