Temppuillen taitavaksi (TT)

 
Temppuillen taitavaksi on alle kouluikäisille lapsille suunnattu monipuolinen liikuntakokonaisuus, joka tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen. Jääharjoituksia on kaksi tai kolme kertaa viikossa oman valinnan mukaisesti. Luistelun ohessa lapsilla on monipuolisia oheisharjoituksia.
 
Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää fyysisiä ja liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista ja toisten huomioon ottamista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpaurheilu-uraan.
 
Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua.
 
Muiden lajien harjoittelu on mukana viikoittain lajioheisharjoituksissa (mm. yleisurheilun juoksut ja loikat, voimistelun kuperkeikat ja kärrynpyörät sekä erilaiset pallopelit nivoutuvat osaksi viikoittaista kokonaisuutta). Oheisharjoitusten lisäksi järjestetään erillisiä lajiharjoituspaketteja, joissa apuna käytetään ko. lajien asiantuntijoita. Yhteistyöstä tehdään esimerkiksi yleisurheilun, palloilulajien, voimistelun, uinnin ja hiihdon kanssa.
 
Jää- ja oheisharjoitukset lajikokeiluineen sisältyvät kausimaksuun.
 
Ilmoittautumaan kevätkaudelle 2018 TT2 -ryhmään pääset TÄSTÄ
Ilmoittautumaan kevätkaudelle 2018 TT3 -ryhmään pääset TÄSTÄ
 

Ryhmä harjoittelee tiistaisin Tesomalla, perjantaisin Kaukajärven Sentterillä ja sunnuntaisin Hakametsässä. Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti seuraavat:

 

Tiistai:

Te2 17.10-18.00 JÄÄ kaikki

Te2 18.10-18.45 LOH (lajioheinen) kaikki

 

Perjantai:

Se3 16.45-17.30 JÄÄ 3x luistelevat

Kaukajärven vapaa-aikatalo 17.45-18.30 LOH 3x luistelevat

 

Sunnuntai:

Ha3 14.00-14.45 JÄÄ kaikki

Ha2 peilisali LOH kaikki joko ennen tai jälkeen jään

 

Harjoitusajoissa saattaa viikoittain tulla pieniä muutoksia. Muutoksia saattavat aiheuttaa esimerkiksi pyhäpäivät, loma-ajat, jääkiekkoturnaukset, taitoluistelukilpailut, taitoluistelijoiden testit ja muut jäähalleissa järjestettävät tapahtumat. Nettisivuillemme päivitettäviä harjoitusaikoja tulee seurata viikoittain osoitteessa http://taitoluistelu.koovee.fi/pages/harjoitusajat.PHP Ryhmän huhtikuun harjoitusajankohdat poikkeavat tammi-maaliskuun vuoroista. Uudet harjoitusajankohdat ilmoitetaan ryhmien luistelijoille heti Tampereen kaupungin kevään jäävuorojen selvittyä. 

 

Kevätkauden maksut ovat seuraavat: 2 krt viikossa/ 65 € kk (tammi-huhtikuu yhteensä 260 €) ja 3 krt viikossa/ 90 € kk (tammi-huhtikuu yhteensä 360 €). 
 
HUOM! Ilmoittauduttuasi TT-ryhmään, lähetä sähköpostilla ryhmäyhdyshenkilöllesi vielä tiedoksi: Lapsen nimi, TT2/TT3-tieto sekä osoite ja puhelinnumero. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi infopaketin ryhmän toiminnasta.

 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...