Aikuisten ryhmät kaudella 2017-2018  

 
Acestars, ryhmä entisille aktiiviluistelijoille
Oldstars, aikuisten alkeis- ja harrasteryhmä   
 
Ilmoittautuminen Yksinluistelu-sivulla.
 
Acestars  
Acestars on oma luisteluryhmä 15-28 -vuotiaille aktiiviharrastuksensa lopettaneille taitoluistelijoille, joilla veri vetää edelleen rakkaan lajin pariin. Ryhmässä harjoitellaan rennosti ja hyvällä fiiliksellä askelsarjoja, hyppyjä, liukuja ja piruetteja. Jokaisen tunnin lopussa on aikaa myös omien suosikkielementtien harjoitteluun. Ryhmä harjoittelee pääsääntöisesti Hervannan jäähallisssa, sunnuntaisin klo 18.00-18.45.
 
Oldstars  
Oldstars on aikuisten (yli 15-vuotiaiden) alkeis- ja harrastusryhmä. Ryhmään ovat tervetulleita niin ensi kertaa luisteluun tutustuvat luistelijat, kuin jo taitoluistelun perusteet omaavat ja kokeneet harrastajat. Yhteistä kaikille on kiinnostus itsensä haastamiseen taitoluistelun elementeissä ja luistimilla. Syys- ja kevätkaudelle on omat teemakalenterinsa, joiden ympärille harjoittelu rakentuu ja ryhmäläiset pääsevät itse vaikuttamaan niiden sisältöön. Aikuisryhmä harjoittelee kerran viikossa, pääsääntöisesti Hervannan jäähallisssa, sunnuntaisin klo 18.00-18.45.
 

Taitoluistelu kehittää tasapainoa ja vartalonhallntaa ja on oiva liikuntamuoto myös aikuisille. Aikuisten taitoluisteluryhmässä perusluistelu on tärkeässä asemassa ja tavoitteena on uuden oppiminen luistimilla. Ryhmässä edetään sen yleisen taitotason mukaan, kuitenkin siten, että jokaiselle pyritään tarjoamaan taidoilleen sopivan haasteellisia harjoitteita. Ryhmässä harjoitellaan rennosti toinen toistaan kannustaen ja rohkaisten myös kohti haastavampia taitoluistelun elementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja. 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...