Ajnd
Alueryhmien luistelijoilla on jääharjoituksia 4 x viikossa. Jääharjoitusten lisäksi viikon
harjoitusohjelmaan kuuluvat oheisharjoitukset (LOH=lajioheinen, FY=fysiikkaharjoitus) 2-3 x viikossa sekä omatoimiset alku- ja loppuverryttelyt. Kausimaksuun kuuluuvat jäät ja oheiset. Kausimaksu on mahdollista maksaa kk-erissä.
 

Ryhmän luistelijat osaavat kaikki yksöishypyt, varman axelin sekä kaksoishyppyjä. Harjoittelevat kaksoishyppy-yhdistelmiä – ja sarjoja. Ajnd –ryhmän luistelijat hallitsevat peruspiruetit (vaaka-, istuma- ja seisomapiruetti), niiden eri variaatioita sekä jalanvaihtopiruetteja. Tavoitteena on perusluistelutaidon, askeltekniikan, liukuasentojen kehittäminen kuin myös piruettien ja hyppytekniikan hiominen.

Oheisharjoituksilla pyritään kehittämään erilaisia fyysisiä ja liikunnallisia ominaisuuksia ja
opettamaan erilaisia lajitaitoja. Lisäksi lajioheisissa ja fysiikkaharjoituksissa kehitetään erityisesti taitoluistelussa vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia ja lajitaitoja. Näitä ominaisuuksia ovat mm. rotaatio-ominaisuus, nopeus ja kimmoisuus, tasapaino, koordinaatiokyky, ketteryys, liikkuvuus ja rytmin hallinta. Oheisharjoittelu tukee jäällä tapahtuvaa taitojen harjoittelua.
 
2018-2019
 
Aluejuniorit
Halme Maija 
Kokko Nelli
Lignell Veera
 
Aluenoviisit
Grundström Henna
Grindström Milla
Hartman Emma
Lahti Josefiina
 
Aluedebytantit
Vuorinen Valeria 
 

 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...