Aluesilmut
 

Aluesilmuilla on jääharjoituksia 4 x viikossa. Jääharjoitusten lisäksi viikon harjoitusohjelmaan kuuluvat oheisharjoitukset (LOH=lajioheinen, FY=fysiikkaharjoitus)
 
3 x viikossa sekä omatoimiset alku- ja loppuverryttelyt. Kausimaksuun kuuluvat jäät ja oheiset. Kausimaksu on mahdollista maksaa kk-erissä.
 
Aluesilmuryhmän luistelija saa kilpailukauden alkaessa olla täyttänyt enintään 11 vuotta, eli luistelijan tulee kaudella 2016/2017 olla syntynyt vuonna 2005 tai myöhemmin.

Ryhmän luistelijat osaavat kaikki yksöishypyt sekä varman axelin sekä harjoittelevat kaksoishyppyjä ja niihin valmistavia harjoitteita. Aluesi
lmut hallitsevat peruspiruetit (vaaka-, istuma- ja seisomapiruetti), harjoittelevat niiden eri variaatioita ja jalanvaihtopiruetteja. Tavoitteena on perusluistelutaidon, askeltekniikan ja liukuasentojen kehittäminen.

Oheisharjoituksilla pyritään kehittämään erilaisia fyysisiä ja liikunnallisia ominaisuuksia ja opettamaan erilaisia lajitaitoja. Lisäksi lajioheisissa ja fysiikkaharjoituksissa kehitetään erityisesti taitoluistelussa vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia ja lajitaitoja. Näitä ominaisuuksia ovat mm. rotaatio-ominaisuus, nopeus ja kimmoisuus, tasapaino, koordinaatiokyky, ketteryys, liikkuvuus ja rytmin hallinta. Oheisharjoittelu tukee jäällä tapahtuvaa taitojen harjoittelua.
 

Aluesilmut 2018-2019: -

 


Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...