Koovee ry:n Taitoluistelujaosto toimii samalla tavalla talkoovoimin kuin valtaosa maamme urheiluseuroista. Ainoastaan päätoimiset valmentajamme Minna, Kaisa (perhevapaalla) ja Christina ovat työsuhteessa Kooveehen.
 
Kauden mittaan järjestämme monenlaisia talkoita.
 
Näytöstalkoot: seuran luistelijoiden edellytetään osallistuvan näytöksiin (joulunäytös joulukuussa ja kevätnäytös maalis-huhtikuussa). Kaikkien ryhmien, luistelukouluja lukuun ottamatta, edellytetään osallistuvan järjestelyihin.
Näytöstalkoovelvoitetta ei voi korvata muilla tavoin.
 
Kilpailutalkoot: kaikki kilpailevat luistelijat ja heidän perheensä osallistuvat Kooveen järjestämien kilpailujen järjestelyihin.
 
Varainhankintatalkoot: varainhankinnan tarkoitus on kerätä jaostolle rahaa mm. pitääksemme luistelumaksut kohtuullisina sekä kattaaksemme kuluja, jotka ilman talkootuottoja lisättäisiin luistelijoiden kausikuluihin. Varainhankinnasta hyötyvät kaikki, joten oletamme kaikkien osallistuvan varainhankintaan. Varainhankintatalkoita ovat mm. pesuainemyynti, paperimyynti, Likkojen Lenkki yms. Pins- ja Plussakorttien käyttö taitoluistelujaoston hyväksi on myös yksi varainhankinnan muoto kuten myös Koovee lehteen sekä näytösten käsiohjelmiin myytävien mainosten hankkiminen.
 
Tapahtumissa ja muussa varainhankinnassa talkoovoimin toteutettavat tehtävät eivät ole vaikeita ja niihin saa opastuksen. Erityisosaamista vaativat tehtävät, kuten sairaanhoito, ompelutehtävät jne, vaativat tietyn alan osaamista ja sen vuoksi keräämmekin ilmoittautumislomakkeessa tiedon onko perheessä jonkin alan erityisosaamista ja missä tapahtumassa voisimme sitä hyödyntää.
 
Kaikkien osallistuessa talkoisiin ei kenenkään taakka kasva ylivoimaiseksi.
 
 

Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...